joi, 12 martie 2009

Ronțăind presa ... 12 martie

Eh, în noaptea asta chiar m-am distrat la serviciu (n.m. a apărut România Mare pe tarabe, deci m-am spart de râs când am citit unele aberații). Un Pulitzer ar trebui să primească o anumită domnișoară de la EvZ. Așa că haideți să i-l decernăm: 

And the Pulitzer Prize for BEST JOURNALIST OF THE YEAR goes to ... Anca Simina ! Redactorul de la Evenimentul Zilei care în ediția de astăzi a cotidianului a publicat ultima sa invenție în materie de limba română: ”decredibilizare”. Într-adevăr, un cuvânt la care Academia nu s-ar fi gândit niciodată! Aici aveți linkul. 

Și acum să continuăm periplul prin presa română de azi: 

Titlu funny: Băsescu, răstignit între Marele Licurici și Micul Prostănac (RM)
Chestie interesantă: Se anunța o alianță între BMW și Mercedes. Companiile au anunțat că vor cumpăra acțiuni una de la cealaltă. 
Veșnica corupție: Silvian Ionescu, comisarul Gărzii de Mediu, a ignorat termenul de 24 ore fixat de Nicolae Nemirschi, ministrul Mediului, pentru a-și clarifica poziția, evitând conflictul de interese creat de funcțiile (Ionescu activează într-o firmă de consultanță pe probleme de mediu, condusă de Sulfina Barbu).
Inedit : Orange ar putea lansa serviciul IPTV în România
Recunoștință: Membrilor echipei care a reprezentat România în procesul de la Haga le-au fost oferite diplome de excelență din partea ministrului de Externe, Cristian Diaconescu
Bizar-Bazar: Un consilier local de la Primaria Sectorului 4 concureaza pentru titlul de cel mai musculos barbat din lume. Viorel Ristea (27 de ani), consilier din partea Partidului Conservator, de profesie economist, va pleca in vara la Miami, unde va participa la "Mister Univers", titlu disputat de trei sute de culturisti.

Dacă se întâmplă ceva important, aflați de la știrile Radio Șant! 

P.S. I-am trimis d-șoarei Simina mail să-i spun că verbul căutat de ea este ”a discredita” :)



2 comentarii: