joi, 26 martie 2009

Printre rândurile presei din 26 martie

Astăzi, am citit mai puține chestii interesante, dar hai să vedem ce am putut scoate din presa print a zilei de 26 martie. 
După ce Ringier i-a convocat pe toți redactorii Compact să le spună că vor intra în șomaj și apoi i-a servit cu prăjituri și cafea, a urmat rândul colegilor de trust, cei de la EvZ. Astfel 60 de persoane din stafful inițiatorului presei bulevardiere vor fi disponibilizați. Vestea a venit la pachet cu o sumedenie de discusuri și câteva felii de pizza. Un articol dintre cele multe pe această temă se află aici
O altă știre interesantă, cel puțin pentru un provincial ca mine, care urăște să călătorească ore în șir cu dragul nostru CFR este aceea că Tarom s-a hotărât să facă concurență companiilor low-cost. Compania națională aeriană va practica un tarif de 24 de euro pentru cursele interne dus-întors. Interesant, nu-i așa? Ce bine că am la Mureș aeroport :P Ca să fiu în ton cu titlul articolului din ZF și cu Simona Pătruleasca: ȘOC - Vara asta, TAROM se ieftinește! 
Presa a intoxicat publicul său cititor cu scandalul legat de terenurile Agronomiei și miliardarul ”secret” (cum îl numește o publicație), Puiu Popoviciu, deținătorul francizelor IKEA, KFC și Pizza Hut. Am ales știrea de pe Mediafax, pentru că restul sunt deja mult prea subiective.

Nominalizat la titlu interesant: Castelul Bran, retrocedat lui Dracula

V-aș mai putea spune că Petrom, Rompetrol și Lukoil au mărit prețurile la carburanți sau că Elena Băsescu nu este agreată de către un important om politic, dar vă las să cumpărați și voi ziarele de astăzi. 

O zi plăcută și plină de știri bune vă doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu